Aktuelt

Vil du jobbe med morgendagens løsninger for luktreduserende tiltak?

Det grønne skiftet og overgangen til en sirkulær økonomi krever nye behandlingsløsninger som både tar vare på miljø og samtidig sørger for gjenvinning av ressurser i avfallet. Fremtidsfokus er en soleklar del av vår hverdag og strategien vår gjenspeiler dette. Det vi snakker om og jobber med i dag er morgendagens løsning for en bærekraftig ressursgjenvinning, for miljøet, våre kunder og vår arbeidsplass.

Vil du bli en del av Lindum Clairs?

Nå søker vi etter en dyktig prosjektleder til Lindum AS avd Clairs Skien til en 100 % fast stilling. Søknadsfrist er mandag 1. januar 2024.

Lindum sin avdeling i Skien har fokus på luktreduserende tiltak. Vi hjelper kunder innen industri, fiskeindustri og kommunale renseanlegg over hele landet for at disse skal få et bedre inneklima. Vi ønsker å knytte til oss en dyktig og nysgjerrig Prosjektleder som i tillegg til oppgavene i Skien skal samarbeide med vår forskning og utviklingsavdeling i Drammen.

Klikk her for å lese hele stillingsannonsen på finn.no og søk i dag!

Hvorfor velge oss?

CLAIRS, med hovedkontor i Skien, er et kompetansesenter innen lukt- og gassrensing som tilbyr konsulentbistand, og leverer rådgivning og skreddersydde løsninger for bl.a. luktreduksjon.

Vi har levert luktrenseløsninger til flere biogassanlegg, kommunale renseanlegg og til industri. CLAIRS er ISO-sertifisert, og er en avdeling i Lindum AS som igjen er 100% eid av Drammen Kommune.

Lindum er en av de ledende aktørene i landet innen blant annet deponering av forurensede masser, behandling av ulike typer organisk avfall, luktrensing og kverning av trevirke. Konsernet har virksomhet over store deler av av Sør-Norge og driver flere biogass- og komposteringsanlegg.