Utleie av luktreduksjon

Clairs er ledende innen luktreduksjon, og jobber kontinuerlig med løsninger tilpasset både bransjen og kundenes behov. Clairs har nå designet en egen container som fungerer som en plug & play-løsning med luktreduksjon. Containeren er utstyrt med alt du trenger for å løse luktutfordringer, og trenger kun strøm og vann for å starte.

Plug & play-container

Selve containeren er på 20 fot, og kan leies i korte og lengre perioder, som for eksempel ved revisjonsstanser, havari på eksisterende eller for å teste om luktreduksjonen fungerer slik dere har tenkt. Plug & play-containeren er designet slik at den har online-overvåking av trykk, vifte og ulike gasser før og etter filteret. En helt komplett unit, som kun skal ha strøm og vann på plassen for, så å starte opp.

– Dette er en ide som har modnet over tid, og vi har sett behovet for slike løsninger ute hos kundene våre. Selve designet har vi jobbet med de siste 16 månedene, forteller Robert Monsen, avdelingsleder i Clairs.

Helautomatisk styresystem

Denne enheten er designet med UV- og kulløsning for luftmengder mellom 2000-6000m3/h. og vil bli satt opp i forkant for kundens behov. Containeren kan kobles til 230V-3fas eller 400V-3fas+N som gjør den fleksibel i forhold til hva som er tilgjengelig av spenningsnivået på plassen. Enheten har et helautomatisk styresystem som gjør at oppfølging vil være minimal.

For oppfølging og vedlikehold under leieforholdet vil Clairs tilpasse dette etter kundens behov.

– Containeren er klar for utleie i starten av 2024. Dessuten kan vi også tilpasse og tilby andre løsninger for utleie av filtre, avslutter Monsen.