Van(n)vittig bra dager på VA-dagene, og flere kommer!

Endelig var det tid for vanndagene på Vestlandet. 18. – 19. september deltok vi på Vanndagene som fant sted på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen.

Vann Vest AS inviterer hvert år til faglig påfyll gjennom interessante foredrag, faglig utveksling med gode kollegaer og nyttig informasjon om produkter, tjenester og nyheter fra bransjen. I år som tidligere år stilte vi mannsterke med vår prosjektleder Stian Tørnes og servicetekniker Renate Iversen. De beste for å løft oss i Clairs videre innen tjenester relatert til vann- og avløpsvirksomhet.

–VA-dagene blir arrangert hvert år og vi fra Clairs har deltatt i en årrekke. Det er et bra marked for oss i Clairs og en viktig arena for å kunne vise frem våre produkter og tjenester. Vi sitter også igjen med mye nyttig og relevant kunnskap etter disse dagene.

På denne messen har Clairs en stand som gir dem en arena for å møte folk i bransjen, knytte nye kontakter og utveksle verdifull kunnskap. Nærmere 300 deltakere kommer innom standen eller streifer forbi, noe som gir god synlighet og nettverksmuligheter.

–Med vår tilstedeværelse får vi vist frem Lindum og Clairs på Vestlandet. Messen gir oss også muligheten til å få med oss utviklingen i dette området. Vi har fått diskutert problemer med kunder og stiftet nye kontakter. Så disse messe-dagene er svært verdifulle for Clairs.

Allerede i slutten av oktober går neste tur videre til Stjørdal og ny runde med VA-dagene. Da er det nemlig årets utgave av Vanndagene i Midt-Norge som står for tur. Kan ikke si annet enn at Clairs gleder seg!